Door een storing is het tijdelijk niet mogelijk geweest om de CD Herder Van Mijn Hart aan te vragen tijdens het stemmen voor de Top 1008. Hieronder kun je dit alsnog doen.

Je krijgt deze nieuwe verzamel-CD Herder Van Mijn Hart, met daarop muziek van Adem Project, Mozaiek Worship en Sela, als Pro Life je voor een uniek zorgverzekeringsaanbod voor 2022 mag bellen.


Op = Op


Ontvang de CD Herder Van Mijn Hart

Breng je stem uit op de Top 1008 en ontvang de actie-CD van Groot Nieuws Radio en Pro Life Zorgverzekeringen. Je krijgt deze nieuwe verzamel-CD Herder Van Mijn Hart, met daarop muziek van Adem Project, Mozaiek Worship en Sela, als Pro Life je voor een uniek zorgverzekeringsaanbod voor 2022 mag bellen. Let op! Op = Op
Op = Op

Ik wil de CD ontvangen en geef Pro Life Zorgverzekeringen toestemming om:

Toestemming telefonisch Pro Life(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Hidden
Hidden